Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

22 Ocak 2011 Cumartesi

Mikrop Savaşı...

Cİyaaak diye bağırasım var vallahi, beni bilen bilir; Öyle akraba eş dost ziyaretlerine pek katlanamam. Annemin kuzeni, yani sunî teyzem hasta olmuş (grip) annem de gel bize bi yağlayım ballayım bi şeyciğin kalmaz modunda eve getirmiş teyzemi. Allahım allahım... Ben mikrop fobisi olan bi herifim, dünden beri yıkanmaktan cildim soyuldu. Öpmek değil, aynı odaya dahi girmedim. Girmek istedim fakat yapamadım. "Allam ya ben de grip olursam" "Allaaam ya yüksek ateşten ölürsem" "Allaamm biliyorum ölüm döşeğinde olsam bana yakışıklı bi doktor vermezsin" "allaaam çirkin doktorların yaşlı başlı adamların içinde ölücem" "allaaam yeaaaaaaaaa" gibi düşüncelerin biri diğerini kovalarken Sunî teyzem çıkıp odama gelmesin mi?

"Pişt! len göster hadi bakalım anlaştığın kız var mı? göster de beğenecek miyiz, ne zaman evlencen? Askere ne zaman gitçen? Kpss yi naptın? Bilgisayardan ders mi çalışıyorsun?"

Gibilerinden salak sorulara maruz kalırken bir yandan da suratıma öksürmesi cinnet geçiriyordum!


Ik mık şeklinde cevapladığım "Anlaştığım kız yok teyzeciğim" dedikten sonra annemi köşeye çektim ve "al götür bu hastalıklı kadını başımdan gözünü seveyim dün geceden beri canım çıktı" dedim... Annem de " ayıp evladım ne diyorsun" şeklinde tepki verince "yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" diye bir tepki verdim. Az önce çıktılar! Evet şimdi tekrar duşa giricem, mikroplardan arınıcam, multivitamin ilacımı, antidepresanımı içip, akşam disko bar gezmek için hazırlanıcam... Bu travma ancak bu şekilde atlatılır!

2 yorum:

  1. İbne misin sen ? Tövbe tövbe...Camiye git...namaz kıl...Allah yolunu bul...Yüce yaratan eşcinselliği yasaklar...ARDINDAN BU BLOGU KAPAT...Allah şüphesiz sana doğru yolu buldurur...

    YanıtlaSil
  2. blog kapanınca dogru yolu bulacak mıyım? :D dogru yol senin yol mu boşver hacı yaa :D

    YanıtlaSil