Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

4 Ocak 2011 Salı

Neden Bu kadar çok Seks konuşuyorum?

Uluguenler aşkına! "Eştenselgünlük knows good sex, and isn't afraid to ask" lafını anlamayan var mı yahu? Bu profili açtığım günden beri orada duruyor. En sık aldığım şikayet seksten çok fazla bahsetemem. İyi de ben buraya zaten bunun için üye oldum! Yani cinsel yaşantımdan, Eşcinsellerin cinselliği nasıl yaşadıklarından, bir eşcinselin her erkek kadar seksi düşündüğünü anlatabilmek için vesaire...

Hepsini de geçtim, zaten hayatta o kadar sıkıcı şeylerden bahsediyoruz ki, biraz eğlenelim biraz gülelim, biraz da bahsedilmeyenden bahsedelim yahu! Hay ben böyle tabularının ta babasını...

Canım ciğerim, gerçek hayatta da ağzı bozuk bir herifim ben! Etrafımdakilerin tabularını düşünmeden yaşarım. Sadece olması gereken yerlerde biraz daha sakin durup kelimelerimi seçerim o kadar. Fakat bu seçimleri yaptığım ortam hiçbir zaman arkadaşlarımın yanı falan olmaz. Çünkü Ben kendimi yanında kasıntı hissedeceğim insanlarla birlikte olmuyorum. Çünkü gelen bu şekilde kabul ediyor. En azından delidir ne dese yeridir deyip geçiyorlar. Delirmek özgürleştirir diye boşuna dememişler, ben de bu özgürlüğümü sonuna kadar kullanıyorum.


Tabular... Sekse dair tabular... Aman Tanrım En nefret ettiğim şey! Şu tabular bi aşılsa hayat o kadar kolay olacak ki! Töre cinayetleri işlenmeyecek, Kızlar bakireyim diye yalan atmak zorunda kalmayacak, Daha bilinçli seks yapılacak, Prezervatif dendiği zaman insanların yüzü kızaracağına bunun bir önlem olduğunu kavrayabilecekler...

Korkmayın kimse köşe başında annesini başka bir herifle düzüşürken görmeyecek! Sadece konuşmaktan korkmayacağız.

Evet biraz abarttığımı ben de kabul ediyorum fakat Sinan Çetin'in filminde denildiği gibi her yasak kendi isyancısını yaratıyor ve isyan eden insanlar abartmaya meyillidirler. Abartıyorum çünkü zaten herkes oradan buradan bahsediyor! Sadece seksten bahsedeyim, bırakın sadece sikiş sokuş aman tanrım adam deyim... Bunları demeyin o kadar çok insan var ki arada kaynayacaktır, kaynamasa bile bi yerlerde kalacaktır. Dediklerimde haklı yanlar da var! Eminim. Çünkü bahsettiklerim sadece benim doğrularım değil! Herkesin bildiği fakat kimsenin konuşmadığı dedikodular, sihnin kuytu köşelerine tabularla sıkıştırılmış şeyler. Açıkçası bunlar benim değil sürünün doğruları, sadece konuşulmayanşlar, konuşulamayanlar.


Konuşuyorum, yatıyorum kalkıyorum anlatıyorum, Aşık oluyorum yazıyorum, yaşıyorum yaşadıkça görüyorum... Çok da objektif anlatmaya çabalıyorum, hatalarımı kabullendiğim kadarıyla anlatıyorum belki ama bu hiç kabul etmemekten daha iyi diye düşünüyorum.


Bırakın ben seks deyim, siz sessiz kalacaksanız kalın...

2 yorum:

  1. Çünkü bahsettiklerim sadece benim doğrularım değil! Herkesin bildiği fakat kimsenin konuşmadığı dedikodular......kesinlikle katılıyorum !!!!

    YanıtlaSil
  2. tamam da insanların tepki göstermesini anlayamadım ben. burası bir blog burası internet isteyen istediğini yayınlıyor sonuçta kimsenin eleştiride bulunma gibi bir durumu yok zaten en başta. çek siktiri ya beğenmeyen okumasın. sokarım böyle işin içine yani... biz yeteriz sana bırak okumasınlar!

    YanıtlaSil