Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

21 Mayıs 2011 Cumartesi

Orda bir erkek var uzakta...

Ankara'nın TAŞ'ına bak, gözlerimin yaşına bak kuzucum. Burayı o kadar çok seviyorum ki anlatamam. Taş Taş heriflerle dolu. Fark ettiyseniz Taş kelimelerinin ilk harfleri de hep büyüktür :) Eh Ankara'ya has bir olaydır bu. Ben İzmir-Manisa arasında mekik dokuyan biri olarak ne İzmir, ne de Manisa gaylerini pek sevemedim. Kendileriyle pek sevişemedim de. Sikiştik ziyadesiyle. Ama Ankara öyle mi... Her gelişimde ayrılacağım gün hayatımın aşkını buluyorum burada... Tabi hayatımın aşkı olamıyor, son gün olduğundan hayatımın MSN zinciri oluyor desem daha doğru. Son bir senedir MSN kullanmayı da bıraktığımdan dolayı artık öyle bir olgu yok hayatımda.
Bu arada hemen bir çok kişiye hayatımın aşkı muamelesi yapabiliyorum. "Ayh kaç tane hayatın var ki pis şıllık!" diye bir soru soracak olursanız eğer, önceki hayatlarımda sürekli bakire olarak geldim öldüm, geldim öldüm... Bu Çember bu şekilde ilerledi gitti. Böylece içimde binlerce bakirenin kudurmuşluğu birikti durdu. Veeeee sonunda Tanrı dedi ki bari kadın halinle bulamıyorsun seni erkek yollayım! Erkek olarak geldim ve bu hayatımda mütevazi bir orospu oldum çıktım. Gördüğüm her erkek bu yüzden benim hayatımın aşkı; Orda bir erkek var uzakta, yatmasak da, yumulmasak da o erkek benim erkeğimdir! Tamaaaaamen klişe laflarımdan birini etmeden gitmeyeceğim! Ya erkek heteroseksüelse diyenler için; Heteroseksüel erkek yoktur! Benimle tanışmamış erkek vardır biblom! Yeter ki pençelerimi çıkartmayım, Lady Gaga Bad romance gibi oluveririm vallahi!


4 yorum:

  1. abla aynen benimde motto'm bu ''heteroseksüel erkek yoktur benimle tanışmamış erkek vardır'' büyüksün...kisses.

    YanıtlaSil
  2. Seni solukluyorum derin,derin...Nerdesin ?

    YanıtlaSil
  3. SLM.0 535 840 65 60.BEN DENİZLİ DEN OLGUN SINIRSIZ SEX İ SEVEN BİR ERKEĞİM ÖZELLİKLE AMCIK YALAMAYI.SIFIR BEŞ ÜÇ BEŞ.SEK İZ DÖRT SIFIR.ALTI BEŞ ALTI SIFIR.BENİM GİBİ SINIRSIZ SEX TEN HOŞLANAN YALATMAYI SEVEN EVLİ BEKAR HER YAŞTAN BAYAN ARKADAŞLARDAN ÇAĞRI VE MSJ BEKLİYORUM.SAYGILARIMLA.0 535 840 65 60...

    YanıtlaSil