Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

16 Ocak 2011 Pazar

herif herif dedim...

Evet kabul ediyorum, yakışıklı heriflerin falsosu daha büyük oluyor... Yakışıklılıkla orantılı bir şekilde ilerliyor desem yeri. Son zamanlarda görüştüğüm biri var. Bu herif bi arkadaşımın eski sevgilisi. Deli dehşet yakışıklı... Kızlar için ilk falsosu herifin gay olması, bunu geçelim bu benim için güzel bir şey. Herif taş ötesi taş nasıl anlatsam, Davut heykelindeki kaslar bok yesin yanında, bir çük var bereket tanrısı bok yesin yanında, hafiften kıskanç (ideal ölçülerde), 29 yaşında, işi gücü var... Kendi çapında romantik (bu kendi çapında birazdan açıklanacak).

Yani herif 4-4 lük bir herif taa ki konuşana kadar...

Kendi çapında romantik çünkü herif "gülüm" "bi tanesi" laflarına bayılıyor. "Bitiyorum sana" tümcesi de cabası! Çare yazması gereken yerde Çağre yazıyor... Her sabah "günaydın canısı" diye mesaj alıyorum. bir kaç önceki yazımda belirttiğim bütün noktalara uyuyor fakat, olmadık yerden patlak veriyor!

Tanrım benimle dalga geçmeyi ne zaman bırakacaksın?


Yahu bi de ben bu herifle n'apıcam şimdi? Akide şekeri gibi herif. Ama ancak aile çay bahçesine gideriz yeaaa :(

4 yorum:

  1. 4:4'lük değil o zaman...Kaldı ki kişiye göre değişmekle birlikte bu saydığın negatif yönler tüm pozitif şeyleri götürebilir. En azından benim için öyle olurdu. Adamı günlerce oturup seyredek değilsin ya.....

    YanıtlaSil
  2. Bence boşver onu. Sen beni bekle :)) Adamım senin de sabit bir yerin yok ki. İzmir, Aydın, Manisa......seni nasıl bulucam acaba????

    YanıtlaSil
  3. :) hiç gülesim yoktu canısı biitiyorum sana

    YanıtlaSil
  4. 1. Yorum

    Benim için de oyle canım yahu, o yuzden olamıyor ya :)

    2. yorum

    Sen kimsin :) sen soyle ben seni bulurum

    3. Yorum

    Biblom benim merci =)

    YanıtlaSil