Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

28 Mayıs 2011 Cumartesi

Bu ülke beni seviyor mu? (Başıma gelen GASP ve tehtit olayının hikayesidir!)

Yaklaşık 3 gündür tehtit mesajları alıyorum... Mesajlar olduğu gibi aşağıda...




inanmıyorum sen bizim dershanede ki çocuk değilmisin ?


manisa da kac tane dershane vaR ! demek sen gaymişsin zaten dedikodun vardı ortamda.bomba dedikodu çıktı


vay be demek sen veriyon ! şüpheleniyorduk sen den zaten ..ama çok bilmiş ukala bir havan var ben çakallıyordum kesin bu ipne dıyordum şok oldum yaw..




ben sikiciyim tekkesi mekkesi yok bunun..siker geçerim


ama sana bir teklifim var eğer konuşmamı istemyrsan ders sırasında çıkıp tuvalette sana geçirmek isterım..Böylece seni gördüğümü unuturum susarım .


yusuf oldun hayırdır ? prfl sayfanı resmını çektim göstereceğim ?


sana zaman veriyorum haber et bakalım seni sikmek guzel olacak gibi yatakta nasılsın bakalım nasıl veriyorsun görelım




 herkesi gözünün içine ii bak acaba biliyorlarmı diye ...azap olmalı ne kötü deşifre etmek kendını kabak gbi resimlerini ulu orta açmak




Bunlar bana gayromeo adlı siteden gelen tehtit mesajlarıydı... Bunlara karşı herhangi bir yasal işlem başlatmadım, bugün başıma gelen olayı da anlattıktan sonra düşüncelerimi söyleyim.


İnternetten biriyle tanıştım, daha sonra beni arabasıyla aldı ve biyerlere gittik. Uzuuuun zamandır yazıştığım bir tipti. Yazışmaları da fena birine benzemiyordu. Kamera da açtık, bilmemne falan feşman her neyse. Arabada bir şeyler yaptıktan sonra, şehir merkezine dönerken telefonumu istedi. O anda sikildin oğlum dedim kendi kendime. Yapma! dedim. Telefonunu ver ya da seni şurada öldüreyim, cesedini atıveririm, ben yıllarca hapiste yattım, hiç koymaz bana bunlar! gibisinden laflar etmeye başladı. Ben sakince telefondan sim kartımı çıkardım, hafıza kartını çıkardım ve yaklaşık bir hafta önce aldığım telefonumu herifin eline verdim. O sırada canımı düşünmem daha mantıklıydı. Daha sonrasında ettiği lafları söylüyorum,
-eğer polise gidersen bu telefondan dolayı başıma bir bela gelirse, söylerim bu ibneydi götünü siktim telefonunu bana verdi çok memnun kalmış derim. Anne ve babanı da bulmak çok zor değil manisa göt kadar yer, gidip onlara da oğlunuz ibne götünü siktiriyor derim, sonra da seni gördüğüm yerde gebertirim.
Tamam dedim herhangi bir şey gelmeyecek, polise gitmeyeceğim!


İleride öğretmen olacağım arkadaşlar. Öğretmenlik mezunuyum fakat atanamadım. KPSS'ye çalışıyorum. Eğer bu tehtitlerden dolayı mahkemeye başvursam sicilime benim de eşcinsel olduğum işlenecek ve ileride mesleğimi yapamayacağım! Bunun dışında, aileme, dostlarıma bu durumlardan bahsedemiyorum. Can güvenliğim hiçbir şekilde yok! Beni koruyan bir yasa, kanun da yok! Ben Türkiye'yi çok seviyorum. Ülkeme aşığım. Mesleğimde de bir çok insandan daha başarılı olacağımı biliyorum. Fakat siz söyleyin, bu ülke beni, benim gibi eşcinsel arkadaşlarımı seviyor mu?

13 yorum:

  1. şaka gibiymiş yaşadıkların...üzüldüm senin adına..kimsenin başına gelmemesi gereken şeyler...

    YanıtlaSil
  2. son bir haftadır olan olaylar bunlar kafamı toparlayamıyorum. bir türlü kendime gelemiyorum. Dersaneye gitmek istemiyorum, sokağa çıkamıyorum! her şey bombok! Avukat arkadaşıma danıştım, şikayet ettiğimde sicilime işleyeceğini söyledi nasıl bir ülke oldu burası anlayamıyorum!

    (eştenselgünlük)

    YanıtlaSil
  3. :( korkunç birşey bu, ya bunu yapanlara şerefsizle başlayıp daha da ağırlaşan laflar etmek istiyorum da değmezler. Senin kime ne zararın olmuş, sen namussuzsun da sana şantaş yapan şu dersanedeki p.ç mi namuslu?
    Ben seni seviyorum! Farklı ve çakma birçok profille seni takip ettim. Acba şu hetero geçinenlerden kaç tanesi senin kadar samimi ve ülkesini seviyor.Ben de doktorum ve işte tam da başına gelen şeyden dolayı hep çekiniyorum.O yüzden mesleki çekincelerini çok iyi anıyorum. keşke elimden birşey gelse inan hemen yapardım. En azından yanındayım. Eminim ki seni benim gibi çok seven bir sürü gizli olmak durumunda olan insan var. Mümkün değil biliyorum ama sıkma canını. Herkes birgün hakettiğini bulacaktır...(twitter- reallife_06)

    YanıtlaSil
  4. Çok kasma kendini siciline işlenecek bir durum yok. Uygun bir dille izah edebilirsin. Sicil micil hikaye. Hakkını aramaktan çekinme.

    YanıtlaSil
  5. of ya! lanet olası pislikler! hiç hak etmediğin şeyler bunlar. bence sen hakkını aramaktan vazgeçme. hesabını sil şikayetini yap nerden bilecek senin eşcinsel olduğunu.

    YanıtlaSil
  6. peki ya ailem ahmet buğra? aldığı telefonda annemin babamın numarası, navigasyonunda ev adresim işaretliydi...

    YanıtlaSil
  7. çok yazık.. ama şunu söyliyim, kimse kendini bu kadar kolay açığa çıkarmak istemez, nasıl ki sen davayla vs uğraşmak istemiyosan, kimse de istemez. ben hapiste bilmemkaç yıl yattım yalanı da çok ucuz, sen inandın mı? her neyse, olanlar için çok geçmiş olsun ama bence sen sustukça karşı taraf üstüne gelir, sen sesini yükselttikçe onlar geri adım atmaya başlarlar. tabi sakın bu yazdıklarımdan cesaret alıp bi şey yapma, olayın içinde olan sensin ve en iyi sen değerlendirirsin. ben sadece kendim olsam yapacaklarımı söledim.. =)

    YanıtlaSil
  8. Maalesef bu tarz olaylar başta yasaların açıklığı olmak üzere çoğumuzun gizli kalmak durumunda olmasından kaynaklanıyor eşcinselliğin halen bir tabu olmasından kaynaklanıyor.

    Gelelim senin gayromeodaki şerefsize; aranızdaki yazışmadan anladığım kadarı ile sen buna kafadan tavizi vermişsin yapman gereken güçlü durmak ve; ulan gerizekalı mal ben eşcinselim ya sen nesin gayromeoda ne işin var nereden biliyosun bu adresi sen sözüm ona sikiciyim demişsin de (ki bu tip gerizekalılardan blogumda da bahsetmiştim full aktifim denyoları) sende eşcinselsin +++ ben resimleri yayınlıyorum ki korktuğum bir şey yok zaten outum !!! sen gizli profille bi elin sikinde bi elin mouse da profil gezinenlerden değilim + ben de senin profilini capskedim mesajlarını da saklıyor + printliyorum gerek dershane de gerekse yargı önünde çekinmeden ortalığa yayarım dicektin

    o salağın profilinide iyi kayıt et ki olurda bir şekilde resimlerine ulaşırsan güzel bir photoshopla kendisinin bile şok olacağı tarzda bir profil sayfası hazırlayıveririz aklı kayar.

    YanıtlaSil
  9. + diğer hırsız köpeğe gelecek olursak;

    ne kadar msn de yazışsanız da bir birinize camera açsanız da iyi tanımadan etmeden hemen yollara düşmemek gerekiyor ve tek gecelik ilişkilerden !! mükün olduğunca uzak kalmak gerekiyor.

    Yine korkak davranmışsın ailenin senin eşcinsel olduğunu bilmiyorsa bile bu tip insanımsılarla konuşurken tanışırken ki kimle tanışırsan tanış "aileme outum çok rahatım" de ki senin ailenden yana bir sıkıntın olduğunu düşünmesinler. + Yasalar önünde de her zaman hakkını aramayı bil gerekirse GLBTT örgütlerinden hukuksal destek alabilirsin bu tip kişilere dişini göstermessen hepimize musallat olabilirler.

    YanıtlaSil
  10. çok ama çok haklısın fakat o sırada panikten bu dediklerin pek aklıma gelemedi vallahi, fakat hırsız herifi bir şekilde hallediyorum kısa bir süre sonra telefonum bana geri gelecek ve onun da hikayesini anlatacağım geldiğinde. Diğerine gelince msn adresini aldım sahte profille online olmasını bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  11. traji komik...geçmiş olsun!

    YanıtlaSil
  12. seni çok iyi anlıyorum bende kpss ye hazırlanıyrm.git o şerefsizi şikayet et demek isterdim,ama sınavdan sonra sicile geçiyormuş.
    Harcadığın emeklerin boşa gitmez dilerim.
    geçmiş olsun

    YanıtlaSil