Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

20 Aralık 2010 Pazartesi

İbne ve eşcinsel ayrımı, genel eşcinsel profilleri!

Yeter artık bu kavramlara bi açıklık getirelim herkes rahatlasın!

Kimdir ibne? Kimdir Eşcinsel?


İşe ilk önce gay tiplerini tarif ederek başlayalım!


KÖY GAYİ:

Bu gay tipi köy ve kasabada yaşar. Ya aşırı feminendir ya da kendini aşırı şekilde gizler. Aşırı feminen olanlar genelde köyün delisi ya da kız bilmemne gibilerinden isimlerle anılırlar. Aynı zamanda köydeki hemen bir çok erkekle ilişkisi olmuştur fakat bunu gizlerler. Aşık olsalar dahi böyle bir yaşantının olabileceğini düşünemedikleri için bir şey yapamazlar ve evlendirilirler. Mutsuzluk genel sonlarıdır.

Feminen olmayanları ise bunu genelde sadece seks olarak görür, büyük bir gizlilik içerisinde işler yürür. Bu erkek tipi genelde köyün eşekleriyle de seks yapan erkek tipini oluşturabilir.


TAŞRA GAYİ:

Bu gayler de köy gayine benzerler fakat biraz daha fazla seçenekleri olduğundan biraz daha rahatlardır. Sevgili olanları çok enderdir genel amaç sekstir. Aktifim öpüşmem sevişmem diyen tiplere de rastlanır. Bu tipler genelde ilerleyen dönemlerde aktifim deyip, seks sırasında arkasını dönerler. Feminen olanları ise yakınlarda büyük şehirler varsa oralara gidip seks yapıp dönerler zor zamanlarında ise priz bulsa sokacak tiplerle birlikte olurlar. Genelde kırodurlar. Aktif olanlarını pek anlamak mümkün değildir. Birçoğu evlidir.


TAŞRADAN BÜYÜK ŞEHİRE GİTMİŞ GAY:


Bu olay ergenlik çağlarında gerçekleşmediyse genelde 3 film birden sinemalarında takılırlar, 5 liraya oral seks yaparlar. 10 liraya anal seks... Hatta bunun adı beldeli kolidir. Bu arkadaşlar geçmişlerinde bir aşk bırakmışlardır ve aşka inanmadıklarını söyleyiğ kütür kütür önlerine gelenle umumi tuvalet edalarında seks yaparlar. (işte bu güruh genel ibne profilini oluşturuyor) ay'lı ayol'lu cümlesi fazla bu arkadaşların İzmir için Basmane, Ankara için Ulus-Maltepe genel mekanlardır. Bir sonraki aşamaları genelde travesti veya transeksüelliktir...


BÜYÜK ŞEHİR GAYİ:

Kendini yetiştirmiş, kültürlü, iyi giyinen, moda ve popüler kültürü takip eden gaylere denir. Bu gay tipinde aktiflik veya pasiflik bir olgu pek yoktur. En aktifim diyeni bütün kanaviçe modellerini bilir. Bir çoğu yurt dışlarındaki saunalarda, dark roomlarda orospuluklarını yapıp Türkiye'de namus kumkuması takılırlar. Ama en oturulup konuşulası tipler bunlardır, Eğer burunlarının büyüklüğünden onlara ulaşabilirseniz!



Bu genellemelerin dışında kalan insanlar yok mu? Tabi ki var fakat genel profil bunlardan ibaret!


Esas ibne denen tayfayı şimdi açıklıyorum canlarım.


Her yerde yaşarlar! En delikanlıyı oynarlar, en ufak bir olayda sırtınızdan vururlar, adamı ayakta sikmeye (mecazi veya gerçek anlamda) meyillidirler, bir çoğu heteroseksüeldir.


"İbne" şeklinde edilen küfürleri bugüne kadar hiç üstüme alınmadım, başkalarına edildiği halde üstüne alınan eşcinsel arkadaşlarım var! Yapmayın yahu, emin olun kaliteli bir yaşam sürdüğünüz zaman, karakterli bir insan olduğunuz zaman edilen bu küfür sizin değil yakınızdan, 7 dağ arkanızdan dahi geçmez... İbnelik başka bir şeydir... Eşcinsellik değildir...

13 yorum:

  1. oha çok güzel açıklamışsın. ellerine sağlık paylaşıyım şunuda bi okuyup anlasınlar

    YanıtlaSil
  2. sağolasın okuduğun için biblom =)

    YanıtlaSil
  3. Cuk oturmuş ama genellemeler. :)

    YanıtlaSil
  4. Zaten ibne kelimesini davranışı açıklamak için kullanıyorum yoksa cinsel tercihini kast etmiyorum. Bu arada
    Bu tiplerin hepsi ile karşılaştın mı?

    YanıtlaSil
  5. akıl kimi isterse gönlü ona fahişe olandır ibne ;)

    YanıtlaSil
  6. senin sayende çok daha başka bakıyorum artık bu kişilere :) tercih meselesi.ve bencede kesinlikle ibneyle eşcinsel arasında epey fark var.Eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  7. herkes ibne olabilir ama herkes eşcinsel olmaz :)

    YanıtlaSil
  8. yani birkaç kategori daha eklense daha açık olurdu sonuçta şehir tipi gayde çok geniş bir yelpaze bulunuyor ve orda yazanlara uymayanlarda var ama onun dışında asıl vurgulamak istediğin düşünceyi çok güzel anlatmışsın, parmaklarına yüreğine sağlık

    YanıtlaSil